Vouchere gratuite NOTINO.ro (AORO.ro)

Tocmai mi-am comandat un parfum de pe aoro.ro (notino.ro) si am vazut ca, daca esti vizitator nou pe site-ul lor (sau iti stergi cookieurile) iti va aparea un pop-up in care trebuie sa iti introduci adresa de email (dacă ai mai folosit-o anterior, folosește alta) si vei primi un voucher in valoare de 10 lei. Asa ca am decis sa fac un mic trick prin care oricine poate primi pe adresa de mail un voucher cadou, iar pentru asta trebuie sa introduceti adresa aici:

Adresa dvs. de e-mail:

După ce ați primit codul pe e-mail (să verificați și în folderul spam), pentru a-l putea folosi trebuie să intrați aici: http://www.aoro.ro (click aici), să alegeți produsele și să plasați comanda. 😀
Silviu Stroe

Silviu is a full stack developer and entrepreneur. He is the founder of one of the first VPN services in Romania, RoTunneling and is part of Yahoo - Wall of Fame. He also loves bleeding edge technologies and new challenges.

21 Comments

Multam Silviu, e foarte binevenit voucherul asta de reducere. functioneaza perfect trick-ul tau . nu mai e reducere de 10 lei acum, e de 3% din valoarea comenzii, dar la ce m-am decis sa comand, ajung tot pe acolo.

Buna! si eu as vrea un voucher gratuit dar am introdus email-ul si am dat ,,Trimite voucher! ” si a aparut o pagina alba unde scrie in colt already_used 🙁 puteti sa-mi spuneti si mie codul reducere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *